Easy Jet vanuit Lissabon

Easy Jet ‘low cost’ leider in Portugal opent een nieuwe basis op de luchthaven van Lissabon. Vandaag was de presentatie hiervan die werd bijgewoond door premier Jose Socrates, de minister van Openbare Werken, Vervoer en Communicatie, Antonio Mendonca en de burgemeester van Lissabon, António Costa.

De uitbreiding vertegenwoordigt een investering van 300 miljoen euro. Gestart wordt tijdens de winter van 2011 met twee Airbussen 319, en de vloot zou kunnen worden uitgebreid tot zeven eenheden. Als gevolg van deze investering zal naar verwachting werk worden gecreëerd ongeveer tweeduizendpersonen direct en indirect in de regio Lisboa.

Easyjet vai ter base aérea em Lisboa from Câmara Municipal de Lisboa on Vimeo.

Share

1 comment

  • wieger on 22 oktober 2010 at 11:52
  • Reply

  Eindelijkkk…

  Mijn vriendin woont in St Cruz, torres vedras en ben altijd afhankelijk an TAP of KLM, kost een vermogen, dit terwijl je vanuit Bremen voor een prikkie naar Faro kan, En naar Porto vanuit Amsterdam.
  Komt bij, mijn vriendin zoekt nog een leuke baan 😉
  Universitair afgestuudeerd, iemand nog tips??
  Groeten

Geef een reactie

Your email address will not be published.