Sejam bem-vindos

Sejam bem-vindos! Welkom op deze site!

Sinds september 2010 heb ik deze site online. Bedoeling is om op de voorpagina veel nieuwtjes en aankondigingen op te nemen. De eerste staan er al op maar uiteraard is het wel de bedoeling om dit flink uit te breiden. Het zou dan ook fijn om tips te ontvangen. Dat kan via het contactformulier of via Twitter (@BemvindosNL).

Verder is er natuurlijk ook nog het forum. Dit is op dit moment nog net als de site in een soort van beta-fase maar al wel volledig toegankelijk.
Ondanks dat het forum pas net in gebruik is begint het al aardig vorm te krijgen. Er staan al behoorlijk wat onderwerpen die met veel informatie zijn gevuld.
Dit is uiteraard niet het eerste forum dat bedoeld is voor nederlandstaligen. Toch denk ik dat dit forum bestaansrecht heeft. De indeling in categorieën levert een groter gebruiksgemak op. Verder heb ik gekozen voor een verplichte inschrijving. Iedereen mag lezen maar reageren en deelnemen aan de discussie kan alleen na inschrijving. Dat levert nog veel meer mogelijkheden op zoals een persoonlijk profiel, persoonlijke berichten naar en van andere gebruikers. Je kan ook anderen aanmerken als vriend of als je dat wilt, vijand.

De volgende stap zal zijn te zorgen voor een betere samensmelting tussen de voorpagina en het forum. Nu zijn het nog feitelijk twee verschillende sites. Verder wil ik nog proberen om een chatmodule in te bouwen. Op die manier kan je direct contact maken met de gebruikers die online zijn.

Share

Geef een reactie

Your email address will not be published.