Tipico Holandes: Nederlandse producten

Nieuw voor Lissabon en omgeving: online bestellen van typisch Nederlandse producten.

De site www.tipicoholandes.com   is een webwinkel voor Nederlanders woonachtig in Portugal en natuurlijk ook voor mensen uit Nederland die wat willen laten bezorgen bij vrienden en familie in Portugal. Wij hebben een uitgebreid assortiment producten die door vele hier gemist worden. U kunt vanaf nu al bestellen en dan vanaf 16 December zal er worden begonnen met bezorgen. Ik hoop u van harte online te mogen begroeten. U kunt voor vragen altijd via email bij ons terecht info@tipicoholandes.com

Share

2 comments

  • Stef on 7 november 2012 at 08:31
  • Reply

  Website werkt niet

 1. Wees onze reseller /Be our reseller/Seja nosso revendedor

  Wees onze reseller

  Uw bedrijf behoort tot de voedingsindustrie, of distributeur van dranken, nodigen u nu om de verkoop formulier in te vullen. We zullen snel reageren op de beste korting “PARTNERS” geven beoefend in your area of business

  Be our reseller

  Your company belongs to the food industry, or distributor of beverages,
  invite you right now to fill the resale form. We will respond quickly to
  indicate the best discount “PARTNERS” practiced in practiced in your area
  of business

  Seja nosso revendedor

  A sua empresa pertence ao sector agroalimentar, ou distribuidora de bebidas, convidamos-lhe desde já a preencher o formulário de revenda. Vamos responder rapidamente, indicando o melhor desconto “ PARTNERS “ praticado no seu sector

  http://www.tras-os-montes-gourmet.com/

Geef een reactie

Your email address will not be published.