Natuurtochten Portugal

*Advertentie*

 

Natuurtochten Portugal – De unieke combinatie van een actieve vakantie en ultieme rust.

Relax en geniet van de ongerepte natuur in midden Portugal tijdens onze ongelooflijk mooie wandel-, mountainbike- of survivaltochten.

Tijdens onze tochten ontdek je Portugal op een unieke manier. Wij bieden georganiseerde tochten voor iedereen die onbezorgd willen genieten van de natuur maar ook tochten op eigen gelegenheid zijn bij ons mogelijk.

De boerderijcamping is gelegen in een prachtig gebied (Sarzedas, Castelo Branco) en heeft een eenvoudige –back to basic- uitstraling. Wij verzorgen indien nodig ook het volledige ontbijt, lunch, en avondeten zodat je daar helemaal geen omkijken naar hebt!

Ontdek het aanbod op onze website http://www.natuurtochtenportugal.nl, en kom alvast in de vakantiestemming!   Je kan altijd contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon, en wij geven je graag alle informatie die je nodig hebt om een onvergetelijke vakantie te plannen!

Bekijk ook ons introductiefilmpje: http://www.youtube.com/watch?v=15hPP-S5LKc

Facebook: Natuurtochten-Portugal

Twitter: @natuurtochtenp

Share

Geef een reactie

Your email address will not be published.