Maskerworkshop met Pierik L’Istelle

*Advertentie*

In deze workshop maak je onder leiding van beeldend kunstenares Pierik L’Istelle kennis met de magie van het masker. Voor het maken van de maskers worden de gezichten van de deelnemers gebruikt en ze worden met verschillende materialen versierd. Deelnemers kunnen zich laten inspireren door het eeuwenoud cultuurlandschap en traditionele landbouw en de materialen voor de maskers kunnen op het terrein verzameld worden.

 

Mixed media workshop met Neely Schaap

In deze workshop, gegeven door beeldend kunstenares Neely Schaap, ervaar je de wereld van de Mixed Media in het landschap. Je wordt  meegenomen op een persoonlijke ontdekkingsreis. De omringende natuur geeft niet alleen een immens gevoel van vrijheid, maar is ook een stimulans om verbondenheid te voelen; als individu en als groep met de natuur. De uitdaging in deze workshop is het verbeelden van deze connectie. De deelnemers zullen leren om verschillende materialen toe te passen.

 

Arrangement :

 • Data: 29 september tot en met 5 oktober 2012
 • Maximaal 12 deelnemers per workshop
 • Welkomstdrankje
 • 5 dagen workshops van 3-5 uur per dag, inclusief materialen
 • 7 overnachtingen
 • dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet, 2-gangen lunch (incl. wijn) en 3 gangen diner (incl. wijn, thee en koffie)
 • natuurwandeling o.l.v Eelco Schaap
 • excursie weverij-museum in Meios

Exclusief vlucht, vervoer van en naar luchthaven en verzekering.

 

Prijs per workshop :        

695€ p.p. op basis van een 2-persoonskamer

765€ p.p. op basis van alleengebruik

 

Kijk voor meer informatie op: www.dominiovaledomondego.com

Of mail naar: maskerworkshop@gmail.com

of neelyschaap@planet.nl

Share

2 comments

 1. Hallo beheerder/eigenaar van Bermvidos.nl
  Op zoek naar informatie om te gaan verhuizen naar Portugal, kwam ik via een ander Portugal forum hier op deze site en op het forum terecht.

  Omdat ik voorlopig niet aan de grote klok wil hangen dat ik ga verhuizen, heb ik voor anonieme-email-reactie gekozen. Ik ben echter zo aangenaam verrast over de kwaliteit van uw forum dat ik dat niet onvermeld wil laten. Wat een rust en het is een plezier om te lezen. En ook niet onbelangrijk, er is goede informatie te vinden.
  Ik was verbaasd over het verschil in mentaliteit van de bezoekers van de twee fora. Op dit Bermvindos forum heerst beschaving en een constructieve sfeer, elders, een Portugalforum . nl met groene achtergrond heerst een bijna complete anarchie en een simpele vraag mondt uit in een eindeloze discussie die geheel offtopic is.

  Chapeau!! voor deze site en dit forum, ik zal er zeker vinden wat ik zoek en als het nodig is, meld ik mij hier aan.
  Met vriendelijke groet,
  Henriette

 2. Oeps….
  Ik wist niet dat mijn reactie openbaar zou verschijnen. Ze was privé bedoeld aan de beheerder eigenaar van de site.
  Henriette

Geef een reactie

Your email address will not be published.